Cupe, Campionate si Ligi Online  RO 
Ai uitat parola?    Înscrie-te acum!
Cupe si campionate de NFS World
NFS World

Need for Speed World este un joc lansat de Electronic Arts, care a fost lansat pe data de 20 iulie al anului 2010. Need for Speed World este un joc 3D Racing MMO foarte realist, care se joaca online si care totodata se bucura foarte multa lume de acest minunat jucat, fiind gratuit pentru toata lumea.

Este un joc foarte usor de invatat, care ofera doua moduri de joc: single player, cat si impotriva altor jucatori in modul multiplayer.

Ca sa treci la un alt nivel trebuie sa aduni reputatie, adica sa umpli bara albastra care apare in partea de sus a ecranului. Reputatia se aduna prin mai multe modalitati:
- jucand curse intre playeri simple

- jucand curse intre playeri cu politie

- fiind urmarit de politie si facand multe puncte

- adunand 15 diamante de pe harta ( aceste diamante iti pot da bani, reputatie )

Masinile se impart in trei categorii: tier 1, 2 si 3. La ultimul tier, tier 3 gasiti cele mai bune masini, ca de exemplu :  Audi R8, Lamborghini Gallardo, BMW M3 și multe altele.

Fiecare jucator dispune de niște “vraji/speel-uri”  pe care le puteti castiga pe parcursul jocului, jucand curse. De exemplu: poti sa-i dai jucatorului de pe locul 1 un magnet care atrage toate masinile aflate in trafic sau poti sa-ti maresti viteza maxima a masinii pentru cateva secunde sa-i ajungi din urma pe ceilalti sau chiar sa mai adaugi înca o tura în plus (doar dacă joci pe circuit) si lista ar putea continua, acestea sunt doar niste “vraji/speel-uri” pentru cursele normale, pentru cursele cu politie aveti “vraji/speel-uri” gen sa scapati pentru cateva secunde de politie in caz de sunteti prinsi si numai aveti ce sa faceti, sa va acvitati un scut pentru a distruge toate masinile de polities sau pentru a-ti repera cauciucurile in caz de faceti pana.
Pe parcursul unei curse poti sa lovesti masinile rivale, doar ca pierzi din viteza sau s-ar putea sa ajungi tu cel sifonat (asta daca are scut activat). Tin sa precizez ca mai bine renuntati la aceste situatii deoarece exista bug-uri in care ii lovesti pe ceilalti si te vei trezii tu incetinit si lasat in urma, iar ei bine mersi in fata fara nici o problema, am intalnit multe cazuri ca acestea, acestea fiind probabil niste bug-uri ale jocului sau din cauza ping-ului prea mare.
Daca lovesti putin mai tare o masina de politie incepe urmarirea care se amplifica cu trecerea timpului, crescand nivelul de urmarie ( venind mai multe masini care te vor urmarii, mai multe capcane ) iar in final o sa fie foarte greu de scapat. Daca scapi de politie esti premiat cu reputatie si bani, avand nivelul cat mai mare de urmarie vei fi premiat din ce in ce mai mult, treaba e sa nu te prinda si sa scapi cu bine.

Niste lucruri bune despre Need for Speed World ar fi impacarea cu controlul, te obisnuesti foarte repede cu condusul. Modelul de damage al masinilor este acceptabil, chiar daca masinile nu se strica niciodata cu adevarat. Grafica este si ea acceptabila, zonele si traseele fiind interesante o periodata de timp dupa care te plictisesti jucand si vazand mereu aceleasi trasee.

Niste lucruri spuse rele despre Need for Speed World, care lasa de dorit, ar fi si ce am adus in discutie mai sus, lag-ul/ping-ul  sau alte bug-uri intalnite pe parcursului jocului. De multe ori, chiar personal am reusit sa mi se intample acest lucru, am asteptat sa intru in joc pana la 20 de min, stateam sa incarce si tot incarca.. iar de multe ori nu ma puteam conecta deloc datorita serverului prea plin, nici macar sa ma pot plimba cu masina.

Alta parte care lasa de dorit, dupa cum bine stiti, ca la orice joc exista si asa zise lucruri pentru a avea un avantaj in fata, de a trisa,  asa numitele hack-uri/coduri sau cum le mai spuneti, dar partea buna este ca poti raporta imediat orice jucator.

Mai jos va punem la dispozitie si cerintele de sistem pentru Need for Speed World.

Cerinte minime pentru Need for Speed World

* OS: Windows XP, Vista or Windows 7
* CPU: Intel P41.7 GHz (maybe 2.0GHz
* RAM: 1Gb Win XP, 1.5Gb Vista
* HDD: 2 GB free disk space * Graphics: 256 MB Graphics Memory with shader 2
* Sound Card: DirectX 8.1 Compatible
* DirectX: Version 9.0c
* Internet: 128kbit/s Cable/DSL connection

Cerinte recomandate pentru Need for Speed World

* OS: Windows XP Service Pack 3 / Windows Vista Service Pack 2 / Windows 7
* CPU: Intel Core 2 Duo2.0 GHz
* RAM: 2 GB
* HDD: 2 GB free disk space
* Graphics: 512 MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9.0c
* Internet: 128kbit/s Cable/DSL connection

Supported Graphics Cards:

Minimum – GeForceFXor better, Radeon8500 or better, Intel GMA915 or better.

Recommended – NvidiaGeForce7900 or 512 MB DirectX 9.0 compatible

Descarcare/Download Need for Speed World - Poate fi descarcat de pe site-ul oficialRegulament de joc pentru Ligile Competitii.Ro de NFS World

Clasament General NFS World

Cupe

Propuse: 0
În înscrieri: 0
În desfăşurare: 0
Finalizate: 2

6 meciuri
Meciuri amatori

niciun jucător online
pentru NFS World
Campionate

Propuse: 0
În înscrieri: 0
În desfăşurare: 0
Finalizate: 2

12 meciuri
Ligi

În desfăşurare: 0
Finalizate: 0

niciun meci jucat
Organizează Joacă acum Organizează Intră în joc
#Top 10 jucătoriCSL
1    Inuyasha 1500
2    KzK-Bebeto7 1500
3    fusion0 1500
4    Sergiu 1486
5    Guzman 1417
Vezi tot clasamentul NFS World

 
 

Ligile Competitii.ro

Etapa curentă se va termina în:
 zile  ore  minute  secunde
Sezonul 25 Competitii.ro va începe pe data de 24 februarie
(mai sunt 3 luni şi 12 zile)
Concurs!                                               Vezi toate ligile

Top 10 jucători i

1. KzK-Bebeto7 1611
2. Berdych_2018 1598
3. fusion0 1559
4. Marius 1542
5. Gunner 1538
6. Inuyasha 1530
7. Barca_Messi98 1526
8. Dragos 1521
9. Daniel 1517
10. Guzman 1515
Clasament general

Cei mai noi jucători

Bucureşti
New York
Iasi
Bucuresti
Deva
Suceava
Mioveni
Botosani
Pitesti
Satu Mare
Înscrie-te acum!