Cupe, Campionate si Ligi Online  RO 
Ai uitat parola?    Înscrie-te acum!
Cupe si campionate de FIFA 14
FIFA 14

Noul joc al celor de la EA Sports a revolutionat lumea jocurilor de fotbal. Acesta este cel mai complex joc si cea mai reala versiune pe care o puteti incerca. Fata de versiunile trecute, EA Sports a adus foarte multe imbunatatiri jocului.

Grafica a fost optimizata, fetele jucatorilor sunt aproape identice cu fotbalistii reali si veti avea parte de cea mai realista experienta cu ajutorul motorului grafic Ignite de la EA Sports. Noul joc este cu mult peste celelalte jocuri de fotbal lansate pana in prezent. Fifa 2014 este un joc in care puteti controla jucatorii si face scheme pe care nu le-ati putea face decat in realitate. Au fost imbunatatite multe controale in ceea ce priveste jucatorii (First Touch Control, Second Chance, Protect the Ball). In cadrul jocului sunt peste 15 mii de jucatori printre care si echipa legendelor din care face parte regele fotbalului romanesc, Gheorghe Hagi.

FIFA 14 oferă o gamă de noutăţi si adăugiri formulei de joc, cele mai importante dintre acestea fiind îmbunătăţirea sistemului de dribbling-uri prin intermediul ‘First Touch Control’, precum şi upgrade-ul important adus sistemului de deposedări, prin adăugarea intervenţiilor de tip ‘Second Chance’, ce permite realizarea de intrări la minge adiţionale, în cazul în care prima astfel de intervenţie nu se încheie cu succes.
Sistemul de aplicare a efectului asupra baloanelor şutate sau centrate (‘Real Ball Physics’) este îmbunătățit, oferind astfel posibilitatea de a „strecura” mingea prin locuri mai puţin accesibile. De altfel, modul de joc ‘Skill Games‘ este adaptat acestor modificări, o nouă serie de mini-games urmând a fi adăugată pentru a familiariza jucătorul cu aceste noutăţi.
EA Sports a introdus şi un nou sistem de protejare a balonului, jucătorii urmând să aibă posibilitatea de a proteja mingea indiferent de viteza de deplasare a acestora. Bineînţeles, în funcţie de caracteristicile fotbalistului controlat şi viteza acestuia, mingea poate fi mai uşor sau mai dificil de controlat în aceste situaţii. Producătorii aseamănă acest nou sistem, denumit ‘Protect The Ball’, cu un joc de curse, în care fotbaliştii pot „accelera” şi „frâna”, viteza mai mică oferind un control sporit asupra balonului.

Nici modul de joc Carieră nu este trecut cu vederea: acesta beneficiază de o reţea globală de scouting (Global Scouting Network), care le permite jucătorilor să se transforme în căutători de talente. Aceştia îşi pot crea relaţii noi în lumea impresarilor, au acces la statisticile tuturor fotbaliştilor din baza de date a jocului şi pot transfera oricare dintre cei peste 15 000 de jucători licenţiaţi din FIFA 14.

Clasament General FIFA 14

Cupe

Propuse: 0
În înscrieri: 0
În desfăşurare: 0
Finalizate: 11

189 meciuri
Meciuri amatori

niciun jucător online
pentru FIFA 14
Campionate

Propuse: 0
În înscrieri: 0
În desfăşurare: 0
Finalizate: 2

68 meciuri
Ligi

În desfăşurare: 0
Finalizate: 0

niciun meci jucat
Organizează Joacă acum Organizează Intră în joc
#Top 10 jucătoriCSL
1    cristi4n 1500
Vezi tot clasamentul FIFA 14

 
 

Ligile Competitii.ro

Etapa curentă se va termina în:
 zile  ore  minute  secunde
Ligi în desfășurare:
Sezonul 20 Competitii.ro va începe pe data de 9 iulie
(mai sunt 2 luni şi 19 zile)
Concurs!                                               Vezi toate ligile

Top 10 jucători i

1. Nelleu 1880
2. KzK-Bebe23 1835
3. bobos 1831
4. Platini 1736
5. Daniel 1735
6. Guzman 1728
7. Gunner 1694
8. bebe1234 1688
9. NYR...nYrzORRR 1674
10. fusion0 1671
Clasament general

Cei mai noi jucători

Ocna Mures
Oc
Drobeta Turnu Severin
Pitesti
Bucureşti
Bacau
Cluj Napoca
Târgoviste
Bucureşti
Cluj Napoca
Înscrie-te acum!

Cele mai tari meciuri recente i

1. 0 - 7
2. 4 - 3
3. 2 - 1
4. 4 - 5
5. 7 - 0
6. 5 - 3
7. 7 - 1
8. 10 - 4
9. 5 - 8
10. 2 - 3
Competiţiile mele