Alege`ti un numar si roaga`te la Dumnezeu ca sa prinzi o echipa buna :) Aceste numere contin atat nationale cat si echipe de club Cea mai slaba echipa are 3 stele,ca sa nu ziceti ca trisez eu o sa iau ultimul numar ramas. Aveti la dispozitie 32 de numere Daca te inscrii si primesti acea echipa de 3 stele, nefiind inspirat cand ai ales numarul, joci cu aia, nu anulez nici un meci va spun de la inceput ! P.S : Cea mai slaba echipa dupa numarul de stele este nationala Ungariei Cea mai buna: Sunt mai mult de 10 echipe de 5 stele !
IMPORTANT!Q+W Permis doar din terenul adversarului ! Autul si cornerul nu se executa in careul de 6 metri respectiv pe bara - la inceperea meciului sau dupa un gol primit este obligatoriu pasarea mingii inapoi in terenul propriu (daca adversarul vostru va dovedi cu printuri ca nu ati pasat inapoi de minim 3 ori intr-un meci, pierdeti cu 5-0, meciul respectiv.) Setari obligatoriu •Half Lenght: 6 min •Difficulty Level : World Class •Game Speed: FAST •Keeper Difficulty Level: World Class Termen Grupe : 6 ZILE DE LA INCEPEREA GRUPELOR ! Cine nu joaca nici un meci pierde tot cu 3-0 Bafta!
Rules
Q+W Permis doar din terenul adversarului ! Autul si cornerul nu se executa in careul de 6 metri respectiv pe bara - la inceperea meciului sau dupa un gol primit este obligatoriu pasarea mingii inapoi in terenul propriu (daca adversarul vostru va dovedi cu printuri ca nu ati pasat inapoi de minim 3 ori intr-un meci, pierdeti cu 5-0, meciul respectiv.) Setari obligatoriu •Half Lenght: 6 min •Difficulty Level : World Class •Game Speed: FAST •Keeper Difficulty Level: World Class
Regurile de joc mentionate mai sus se aplica pentru aceasta cupa; incalcarea lor se pedepseste cu pierderea meciului cu scorul de 5-0 @maytza by maytza sper k nu te`ai suparat ca am dat copy paste la reg tau :P
Warning!
Utilizarea acestui site presupune acceptarea integrală şi respectarea regulamentului general al site-ului. Vă rugăm să întrerupeţi imediat utilizarea acestui site în condiţiile neacceptarii sau nerespectării acestui regulament în integralitatea sa.