Cupe, Campionate si Ligi Online  RO 
Ai uitat parola?    Înscrie-te acum!
Conversaţii
Propune o temă de discuţie
Spune unui prieten
Natan_Ronaldo7A (18 feb)  918 vizualizari  15 răspunsuri

DINAMO - FCSB // Etapa 25 de la 20:45 » Cel mai important meci al României!

Dinamo – Steaua (FCSB) a ajuns la episodul 172. Istoria ne arată un duel super-echilibrat: ambele cluburi au câte 59 de victorii, 53 de meciuri s-au încheiat la egalitate. Doar la golaveraj e o mică diferență în favoarea „roș-albaștrilor”: 246 – 237. La numărul de trofee se cască însă o prăpastie uriașă: 58 – 34, în favoarea Stelei (FCSB).
Dinamoviștii le promit rivalilor „teroare”! Din arsenalul specific galeriilor, nu putea lipsi și acest „ingredient”.
Echipa de start a celor de la FCSB nu corespunde, întru-totul, celor spuse de Gabi Balint. Nicolae Dică a decis să meargă pe mâna jucătorilor experiementați într-un derby complicat, a anunțat digisport.ro.

FCSB (echipa de start): A. Vlad – G. Enache, V. Găman, Planici, Momcilovici – Pintilii, Teixeira – D. Man, Cr. Tănase, Fl. Coman – Fl. Tănase

Dinamo (echipa probabilă): Penedo – Romera, Marici, Katsikas, V. Olteanu – Mahlangu, Nistor – Torje, Pesic, Salomao – Nemec

"Sperăm să le oferim suporterilor o nouă victorie frumoasă. Din păcate, nu ne vom putea baza pe Gnohere şi Alibec, dar chiar şi aşa cred că nu voi avea nicio emoţie cu Dinamo", a declarat Helmuth Duckadam la "Sport Total FM".

Preşedintele de imagine al echipei FCSB a fost mulţumit de prestaţia lui Andrei Vlad la meciul cu Lazio şi speră ca tânărul portar să aibă o prestaţia bună şi în partida cu marea rivală Dinamo.

"Andrei Vlad este un portar de mare viitor şi iată că-n meciul cu Lazio a reuşit să nu primească gol. Ştie să închidă unghiurile, dar mai are de lucrat la ieşirile din poartă. Îmi place de el că reuşeşte să treacă cu bine peste orice presiune", a mai spus Duckadam.
Galeria lui Dinamo promite să fie din nou la înălţime şi vrea să le transmită şi jucătorilor din pasiunea lor. FCSB e o echipă mai bună, pe hârtie, dar cu o dăruire exemplară formaţia din Ştefan cel Mare se poate impune din nou în derby.

"Câinilor, haideţi să arătăm încă o dată întregii lumi cine suntem!
Intraţi din timp pe stadion (19:30)! Ascultaţi indicaţiile liderilor din Peluză şi păstraţi-vă locul de pe bilet (măcar zona). Este foarte important!

Cuvântul de ordine: TEROARE! Adversarii să-şi dorească să nu se fi născut! De la încălzire luaţi-i în primire!

Mai sunt foarte puţine bilete! Casele de la Dinamo, Megamall şi Maior Coravu sunt deschise până la ora meciului. Veniţi îmbrăcaţi doar în roşu, alb sau negru. Fiecare să aibă fular sau eşarfă!"
Dinamo trage cu dinții de un loc de play-off. Fără o victorie, „câinii” își vor complica foarte serios situația. FCSB are, la rândul ei, nevoie stringentă de o victorie, fiindcă lupta cu CFR Cluj este foarte ascuțită, iar CSU Craiova vine puternic din spate.

FCSB are două mari probleme: e obosită după turul cu Lazio și are două absențe importante: Alibec și Gnohere.
DINAMO - FCSB // Etapa 25 de la 20:45 » Cel mai important meci al României!
Cum se v-a termina partida?
Victorie FCSB
 20%
Egalitate
 40%
Victorie DINAMO
 40%
(5 voturi)
Răspunde
Răspunsuri  Jos ▼
Răspunsul meu
Click aici pentru a te autentifica