Cupe, Campionate si Ligi Online  RO 
Ai uitat parola?    Înscrie-te acum!
Conversaţii
Propune o temă de discuţie
Spune unui prieten
andreiu16A (01.05.2012)  33.344 vizualizari  130 răspunsuri

Dynamo: Magician Impossible

De aproximativ o luna, pe Discovery ruleaza o emisiune numita Dynamo: Magician Impossible. Pentru cei care nu stiu, Steven Frayne - cunoscut publicului sub numele de Dynamo, a reusit sa impresioneze lumea prin numerele sale de magie. Si cand zic magie, o zic cu jumatate de gura ... practic nici nu stiu ce face el. E un fel de magie amestecata cu iluzionism si cu de toate din aceasta categorie.

Dynamo are 28 de ani si e pasionat de iluzionism de cand era copil mic. Cel mai apreciat numar de iluzionism al sau este cel in care merge pe apele raului Tamisa, in Londra. Dar el spune ca preferatul sau este cel in care-i muta ochelarii lui Tinie Tempah din fotografia de pe coperta unui album.

Si exemplele pot continua ... as putea sa va mai arat inca cateva filmulete care probabil va vor impresiona si va vor face sa va intrebati daca omul asta-i chiar om. Dar youtube-ul este deschis pentru oricine, asa ca le puteti vedea acolo.

Oricum, omul asta are puteri supranaturale? Omul asta e "normal"? Si dupa ce raspundeti la intrebarile astea, va las o intrebare care va pune pe ganduri: din toate numerele sale, eu nu pot sa-mi explic aproape niciunul. Voi puteti explica macar un numar de magie facut de Dynamo?

Dynamo: Magician Impossible
Sunt reale numerele de magie ale lui Dynamo?
 
 
 
 
Autentifică-te pentru a putea vota
Vezi rezultatele
Răspunde
Răspunsuri  Jos ▼
Răspunsul meu
Click aici pentru a te autentifica