Cupe, Campionate si Ligi Online  RO 
Ai uitat parola?    Înscrie-te acum!
Anunţuri
Competitii.Ro implineste 10 ani si ofera 10x la orice achizitie de credite! 6 iul 2016
NUMAI ASTAZI, cand Competitii.Ro implineste 10 ani: orice cumparare de credite va fi recompensata, suplimentar, cu de zece ori numarul de credite achizitionate. Ex: cumparati 100 de credite, primiti suplimentar inca 1000.
S-a adaugat Fondul de Premiere 7 feb 2014
In acest fond sunt adunate creditele donate de jucatorii si "staff"-ul competitii.ro. Aceste credite vor fi acordate jucatorilor prin intermediul diverselor concursuri sau se vor sponsoriza competitiile mai interesante propuse de acestia.
S-a adaugat sistemul de provocari 10 oct 2013
Sectiunea noua, cu mese de provocari, se gaseste la adresa http://www.competitii.ro/provocari dar se pot face si provocari directe jucatorilor abonati ai site-ului.
Cupe si campionate de 4 jucatori 14 aug 2013
S-a produs o modificare in modul de desfasurare al competitiilor, in sensul ca se pot propune cupe si campionate de 4 jucatori, daca la acel tip de joc exista mai putin de 3 cupe, respectiv campionate, in desfasurare. Astfel putem spera sa se revitalizeze jocurile care in prezent aduna greu jucatori. Spor la joc!
Favoritul competitiei 29 mai 2013
La startul fiecarei competitii apare, in functie de CSL, cine este favoritul pentru castigarea competitiei.
Ligile Competitii.Ro 16 apr 2012
S-au lansat ligile Competitii.Ro. Va invitam sa participati !
Competitii cu premii 4 dec 2011
Cadoul nostru (staff-ul www.competitii.ro) pentru voi, cu ocazia sarbatorilor de iarna, este urmatorul: cate o cupa la categoriile FIFA 07, FIFA 08, FIFA 10, FIFA 11, FIFA12 , Makao, Remi si Yahoo Backgammon, in care vom pune la bataie premii reale, cum ar fi: mouse-uri, stick-uri, cani/tricouri personalizate etc. Fiecare premiu se va incadra in suma de aproximativ 45RON (aici sunt incluse si eventualele taxe postale).
De acum, competitiile "mai multi la o masa" (gen Poker, Formula 1, Counter Strike) sunt foarte simplu de introdus pe site 27 sep 2011
Pe site nu exista doar competitii in care se joaca 1:1, ci sunt si competitii gen Poker, sau CS, sau Formula 1, in care se inscriu mai multi si joaca impreuna la o "masa". De acum incolo, organizatorul sau cineva din "staff" poate inchide foarte usor astfel de competitii, pur si simplu inscriind clasamentul. Se vor juca doar cupe pe acest sistem la aceste tipuri de competitii.
Ascunde totalul de credite 2 sep 2011
Ascunde totalul de credite în pagina profilului meu, pentru ceilalţi jucători. Aceasta optiune o gasiti in "Preferinte" (http://www.competitii.ro/contul-meu/configurare) si costa 50 de credite.
Ultimele 10 comentarii 2 sep 2011
S-a facut o lista cu ultimele 10 comentarii ale unui jucator in conversatii, iar lista apare la profilul jucatorului.
Cumpara nume jucator 2 sep 2011
Pe langa "Schimba nume jucator", existe si "Cumpara nume jucator". Asta deschide o lista cu toate numele de cont nefolosite de 2 ani sau mai mult. In dreptul unui nume de jucator, exista butonul "Cumpara nume jucator". Cumpararea se face cu 500 de credite.
Excluderea de jucatori 2 sep 2011
Organizatorul poate scoate jucatori din competitia pe care o organizeaza. Asta costa 50 de credite, iar acel jucator, cu acel cont, nu se mai poate inscrie. Din cele 50 de credite, 10 credite revin jucatorului exclus. Jucatorii astfel exclusi apar in descriere, clasament si acolo unde se face inscrierea, pentru ca astfel sa fie stimulati sa se inscrie unii care ii evita pe cei exclusi.
Competitii private 2 sep 2011
Se pot face, din nou, competitii private, cu parola, dar organizatorul trebuie sa plateasca 50 de credite pentru asta, iar competitia sa nu accepte taxa de inscriere (doar sponsorizari).
Regulamentul competitiilor de Counter Strike 2 aug 2011
Regulamentul se gaseste la adresa: http://www.competitii.ro/regulament/Regulamente-aditionale-pentru-competitiile-de-tip-Counter-Strike-CS
Site-ul are server de Counter Strike 2 aug 2011
Serverul de CS se acceseaza cu http://cs.competitii.ro.
Moderatorii si administratori pot da interdictii pe chat si manual 13 iul 2011
Oricine din “staff” poate face acum si manual ce face sistemul care da excluderi din chat. Aviz amatorilor de astfel de divertisment pe chat.
Competitii restrictionate la un interval de CSL 13 iul 2011
La propunerea unei competitii, acum se poata alege si culoarea ei, dintre variantele: a. Alba – permite inscrierea oricui b. Verde – permite inscrierea doar a “verzilor” c. Albastra – permite inscrierea doar a “albastrilor” d. Mov – permite inscrierea doar a celor "mov". e. Portocalie - permite inscrierea doar a celor "portocalii". Evident, culoarea este legata de CSL-ul la caea categorie. Mai exact: "verde" inseamna CSL intre 0 - 1499 "albastru" inseamna CSL intre 1500 - 1799 "mov" inseamna CSL intre 1800 - 2099 "portocaliu" inseamna CSL intre 2100 - 2399.
Chat moderatori 19 aug 2010
Moderatorii şi administratorii au de astăzi la dispoziţie un chat dedicat.
Statistici jucător 18 iun 2010
Au fost adăugate noi statistici în pagina profilului unui jucător: lista ultimelor meciuri, lista cupelor şi campionatelor căştigate.
Moderatorii câştigă în drepturi 13 mai 2010
De acum, moderatorii pot administra cupele și campionatele fără să aștepte trecerea termenului minim, și le pot trece în fazele anterioare.
Confirmare automată a scorurilor 1 mar 2010
Toate meciurile confirmate de ambii jucători ca fiind începute, vor fi confirmate automat ca scor, după 6 ore de la introducerea scorului de către unul dintre oponenţi, în cazul în care cel de-al doilea jucător nu confirmă rezultatul.
Bonus organizatori 30 ian 2010
Organizatorii fiecărei competiţii create începând cu data de 30 ianuarie, vor primi un mic bonus în credite, cu o valoare raportată la numărul de meciuri confirmate de jucători. Bonusul se va acorda pentru cupele cu un minim de 20 de astfel de meciuri.
Transferuri credite 19 ian 2010
Pagina pentru transferuri de credite este acum disponibilă tuturor jucătorilor. Accesează Zona mea->Transferă credite.
Câştigă credite prin afiliere 15 ian 2010
Acum poţi câştiga credite prin recomandarea site-ului Competitii.ro prietenilor tăi. Vrei sa afli cum? Click aici !
Disponibilitate cumparare credite 13 ian 2010
Incepând de astăzi se pot cumpăra credite prin Depunere numerar, SMS sau Paypal utilizând pagina Cumpără credite.
Introducerea termenului de disputare minim 12 ian 2010
Termenul minim de disputare al unei faze de competiţie are loc acum automat. Prin acesta se acordă cel putin o zi pentru fiecare meci pe care-l are un jucător de jucat în faza respectivă. Această perioadă nu poate fi mai mica de 3 zile. În tot acest timp organizatorul sau moderatorii nu au drept de administrare a desfăşurarii competiţiei, faza curentă putându-se încheia înainte de termenul minim doar prin confirmarea tuturor meciurilor de către ambii participanţi.
Lansare V2 15 dec 2009
 

Server meciuri amatori

Niciun chat activ

Deschide un chat cu jocul tău preferat:

Cele mai noi conversaţii

Vezi toate conversaţiile

Ligile Competitii.ro

Etapa curentă se va termina în:
 zile  ore  minute  secunde
Sezonul 25 Competitii.ro va începe pe data de 24 februarie
(mai sunt 3 luni şi 11 zile)
Concurs!                                               Vezi toate ligile

Top 10 jucători i

1. KzK-Bebeto7 1610
2. Berdych_2018 1597
3. fusion0 1559
4. Marius 1541
5. Inuyasha 1530
6. Barca_Messi98 1526
7. Dragos 1520
8. Daniel 1517
9. Guzman 1515
10. Alexandru 1507
Clasament general

Cei mai noi jucători

Bucureşti
New York
Iasi
Bucuresti
Deva
Suceava
Mioveni
Botosani
Pitesti
Satu Mare
Înscrie-te acum!