Cupe, Campionate si Ligi Online  RO 
Ai uitat parola?    Înscrie-te acum!
Cupe si campionate de FIFA 14
FIFA 14

Noul joc al celor de la EA Sports a revolutionat lumea jocurilor de fotbal. Acesta este cel mai complex joc si cea mai reala versiune pe care o puteti incerca. Fata de versiunile trecute, EA Sports a adus foarte multe imbunatatiri jocului.

Grafica a fost optimizata, fetele jucatorilor sunt aproape identice cu fotbalistii reali si veti avea parte de cea mai realista experienta cu ajutorul motorului grafic Ignite de la EA Sports. Noul joc este cu mult peste celelalte jocuri de fotbal lansate pana in prezent. Fifa 2014 este un joc in care puteti controla jucatorii si face scheme pe care nu le-ati putea face decat in realitate. Au fost imbunatatite multe controale in ceea ce priveste jucatorii (First Touch Control, Second Chance, Protect the Ball). In cadrul jocului sunt peste 15 mii de jucatori printre care si echipa legendelor din care face parte regele fotbalului romanesc, Gheorghe Hagi.

FIFA 14 oferă o gamă de noutăţi si adăugiri formulei de joc, cele mai importante dintre acestea fiind îmbunătăţirea sistemului de dribbling-uri prin intermediul ‘First Touch Control’, precum şi upgrade-ul important adus sistemului de deposedări, prin adăugarea intervenţiilor de tip ‘Second Chance’, ce permite realizarea de intrări la minge adiţionale, în cazul în care prima astfel de intervenţie nu se încheie cu succes.
Sistemul de aplicare a efectului asupra baloanelor şutate sau centrate (‘Real Ball Physics’) este îmbunătățit, oferind astfel posibilitatea de a „strecura” mingea prin locuri mai puţin accesibile. De altfel, modul de joc ‘Skill Games‘ este adaptat acestor modificări, o nouă serie de mini-games urmând a fi adăugată pentru a familiariza jucătorul cu aceste noutăţi.
EA Sports a introdus şi un nou sistem de protejare a balonului, jucătorii urmând să aibă posibilitatea de a proteja mingea indiferent de viteza de deplasare a acestora. Bineînţeles, în funcţie de caracteristicile fotbalistului controlat şi viteza acestuia, mingea poate fi mai uşor sau mai dificil de controlat în aceste situaţii. Producătorii aseamănă acest nou sistem, denumit ‘Protect The Ball’, cu un joc de curse, în care fotbaliştii pot „accelera” şi „frâna”, viteza mai mică oferind un control sporit asupra balonului.

Nici modul de joc Carieră nu este trecut cu vederea: acesta beneficiază de o reţea globală de scouting (Global Scouting Network), care le permite jucătorilor să se transforme în căutători de talente. Aceştia îşi pot crea relaţii noi în lumea impresarilor, au acces la statisticile tuturor fotbaliştilor din baza de date a jocului şi pot transfera oricare dintre cei peste 15 000 de jucători licenţiaţi din FIFA 14.

Clasament General FIFA 14

Cupe

Propuse: 0
În înscrieri: 0
În desfăşurare: 0
Finalizate: 11

189 meciuri
Meciuri amatori

niciun jucător online
pentru FIFA 14
Campionate

Propuse: 0
În înscrieri: 0
În desfăşurare: 0
Finalizate: 2

68 meciuri
Ligi

Sezon curent: 1
Înscriși: 0
În desfăşurare: 0
Finalizate: 0

niciun meci jucat
Organizează Joacă acum Organizează Înscrie-te acum
#Top 10 jucătoriCSL
1    vladis_smq 1508
2    KDAY 1501
3    Filip 1501
4    cristi4n 1500
5    Brici 1430
Vezi tot clasamentul FIFA 14

 
 

Top 10 jucători i

1. cristianocst 2161
2. Costin08 2087
3. Bgd-Fifa 1962
4. .Roby 1956
5. Sensei 1945
6. KGBbuzau4 1934
7. Gam3Ov33r 1926
8. Cristiano.daSilva 1898
9. Gh1urcka_07 1862
10. Kn00wlE 1849
Clasament general

Cei mai noi jucători

Iasi
Deva
Botosani
Giurgiu
Arges
Bucureşti
Iasi
Iasi
Bucuresti
Dej
Înscrie-te acum!